Hydrofoorpomp, waterpomp met drukvat 1000 watt, 3500 l/u pomp.

Artikelnummer: 61855
Artikel 90 van 105
€ 139,95 (inclusief btw)

Hydrofoorpomp, tuinpomp, waterpomp met drukvat 1000 watt, 3500 l/u pomp; Beregeningspomp, aanzuigpomp met filter, drukschakelaar, manometer en ketel.

Art.nr. 61855

• Pompt 3500 liter water per uur
• Gebruikt regenwater voor huis en tuin
• Draaggreep voor transport
• Geïntegreerde filtereenheid en manometer
• Met ingebouwde drukschakelaar


Bescherm het milieu en uw portemonnee! Met dit complete waterleidingsysteem, bestaande uit een membraantank en een jetpomp met drukschakelaar, heb je alle componenten in huis om regen- en grondwater op te pompen en te gebruiken in huis en tuin.

De huishoudelijke waterleiding biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Het belangrijkste aspect is de watervoorziening binnen het huishouden; douches, wasmachines en toiletspoelsystemen hoeven niet meer te worden voorzien van waardevol drinkwater uit de kraan, maar kunnen eenvoudig worden bediend met regenwater, proceswater en grondwater. Met behulp van de elektriciteitscentrale wordt het water uit putten of reservoirs opgepompt en afgevoerd. Dit ontziet niet alleen het milieu, maar kan ook de levensduur van je apparaten verlengen, aangezien regenwater beduidend minder kalk bevat dan kraanwater.

Het waterleidingbedrijf is ook indrukwekkend als het wordt gebruikt als drukverhogingssysteem. Met behulp van de aan- en uitschakeldruk kan de waterdruk in het bestaande waternetwerk precies worden verhoogd, bijvoorbeeld om de waterdruk op hogere verdiepingen te waarborgen.

Zelfs in de tuin kan de huishoudwaterleiding volledig benut worden, bijvoorbeeld bij gebruik van automatische irrigatiesystemen. Deze worden meestal bediend met een flexibele slang, waardoor de druk in het systeem daalt nadat het water is afgetapt. Dankzij de huishoudelijke waterleidingketel wordt deze druk echter vereffend en wordt voorkomen dat de pomp opnieuw wordt ingeschakeld.

Het huishoudelijk waterleidingbedrijf heeft een vermogen van 1000 watt en een maximale zuighoogte van 7 meter bij een werkdruk van 1,5 tot 3 bar. Bij maximaal pompvermogen kan hij tot 3500 liter helder water per uur verpompen. De druktank heeft een inhoud van 19 liter en is gemaakt van slagvaste kunststof, wat hem bijzonder stabiel en duurzaam maakt. De praktische draagbeugel aan de bovenkant van het apparaat maakt het ook gemakkelijk te vervoeren. De pomp is daarom ideaal voor mobiel gebruik, omdat er geen gereedschap nodig is om de waterinlaat of wateraftapschroef te verstellen. Met de ingebouwde manometer kan ook de werkdruk nauwkeurig worden gecontroleerd.

Het systeem heeft een druk- en een zuigaansluiting, elk met een inwendige schroefdraaddiameter van 33 mm (1"), evenals een drukschakelaar die de pomp inschakelt wanneer de druk daalt door wateronttrekking. Zodra de watertank wordt bijgevuld, schakelt hij automatisch uit "Hoe groter de container, hoe meer vloeistof er wordt opgenomen en hoe minder vaak de pomp weer inschakelt. Deze verminderde inschakelfrequentie zorgt voor een aanzienlijk lager energieverbruik en dus een verlaging van de elektriciteitskosten. het systeem wordt beschermd en de levensduur wordt verlengd.


Afmetingen: 
Persaansluiting: 1" binnendraad 33 mm
Zuigaansluiting: 1" binnendraad 33 mm
Stroomverbruik: 1000W
Max. debiet: 3.500 l/h


Verzendgewicht: 13,0 kg.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Webwinkel Check Keurmerk
  • iDeal, betaal veilig met u eigen BANK
  • Webwinkel Keurmerk CHECK
© 2008 - 2024 MultiStrobe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel