Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden:


Algemene gegevens:

Postadres:
MultiStrobe NL                                                                                              
Kloosterraderstraat 14                                                                                               
6461 CC Kerkrade

Email:  multistrobe@hotmail.com  

Website: www.MultiStrobe.nl

Omschrijving: Technical Boys Stuff & Lifestyle Gadgets
                                                                                    
K.v.K.: 1410 2273 
Btw.nr. NL157 085 855 B01

IBAN: NL67 RABO 0143 5297 49 

BIC: RABONL2U      

img1261.jpg


MultiStrobe.nl is een Online winkel, ook wel webwinkel, internetShop of webshop genoemd.


Hoofdzakelijk handelen wij dan ook bestellingen via internet af (via website & mail). Telefonische vragen, klachten of bestellingen kunnen wij niet in behandeling nemen. 

Afhalen kan alleen op afspraak. Dit kan onder kantooruren, maar ook 's avonds en in het weekend. Eerst iets in handen hebben of gewoon even kijken? Dat kan, mail ons dan voor een afspraak en de juiste adresgegevens! Veel artikelen hebben we gewoon zelf op voorraad!   

Let wel: Afhaaladres is niet gelijk aan postadres!

Ook kunnen wij op bovenstaand adres geen retour-pakketten ontvangen! Informeer eerst voordat je iets terugstuurt! Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten.

Betaalwijze:                      

IDEAL: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

U bestelt een product
Kies iDEAL als betaalmethode
Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
U ontvangt een bevestiging van uw bank
U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Overschrijving: U schrijft zelf het totale bedrag (inclusief verzendkosten) van de order over op rekeningnummer 1435.29.749 t.n.v. MultiStrobe te Kerkrade onder vermelding van uw postcode.

Onder Rembours: Uw bestelling wordt direct met de eerstvolgende zending verstuurd en u betaald het verschuldigde bedrag aan de postbode die u uw bestelling aflevert aan huis. Helaas is het niet mogelijk om al onze artikelen onder rembours te versturen, dit door grootte, gewicht of afkomst van het pakket. We zullen U hierover schriftelijk per mail op de hoogte brengen.

Zelf Afhalen: Is mogelijk na schriftelijke afspraak! (via email) Afhaaladres is niet gelijk aan postadres! Artikelen die afgehaald worden kunnen alleen a contant meegenomen worden. Pinnen is niet mogelijk!

Prijzen:                                                                                                        
Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief 21% BTW. De door MultiStrobe gehanteerde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Vooraf de verzendkosten weten, stuur ons gerust een bericht. Eventuele betaalkosten (0,29 euro) zijn kosten die gemaakt worden door de tussenpersoon; Mollie.nl

Levering:                                                                                                       
We streven er naar uw bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling naar u te verzenden, doch nooit langer dan 4 dagen. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail aan u meegedeeld worden. U heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke bedrag.


Retour producten:                                                                                        
Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 5 werkdagen na de verzenddatum, retour te zenden. De terugzendtermijn gaat in op de dag van de levering. Na ontvangst van de retourzending, zal het orderbedrag (excl. Portokosten) binnen 5 werkdagen teruggestort worden op de door  u opgegeven bank/giro nummer. Tevens rekenen wij bij retourproducten 6,00 euro administratiekosten, die automatisch van het terug te boeken bedrag afgehouden worden.

Dit recht is niet van toepassing indien:
1. het artikel niet compleet of beschadigd is;
2. U getracht heeft zelf een gebrek te herstellen;
3. Vermissing van de originele verpakking (indien van toepassing) Het artikel moet ook weer als nieuw verkocht kunnen worden;
4. Motoren/aggregaten ed, die afgevuld zijn met brandstof en olie kunnen niet retour worden genomen!

5. Pompen, filters en dergelijke die gevuld zijn geweest met schoon- of vervuild water kunnen niet retour worden genomen!

U bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren. MultiStrobe gaat er vanuit dat de u de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekert verstuurt. De portokosten geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Speciaal bestelde of vervaardigde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Ook met olie- en/of brandstofgevulde artikelen kunnen we niet retour nemen.

Niet betalen:                                                                                                     
De bestelde artikelen worden 5 dagen voor u gereserveerd. Horen wij hierna niks meer wordt de bestelling automatisch geannuleerd en vervallen alle rechten.

Aansprakelijkheid:                                                                                          
MultiStrobe is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is MultiStrobe nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Ontvangt u een beschadigd pakket, of een pakket waar de inhoud van is beschadigd? Laat het ons even schriftelijk per mail of via een berichtje op de website weten. Weiger niet zomaar een pakket, we versturen niet alle pakketten zelf, maar worden ook direct van onze leveranciers verstuurd. De kans dat het hierdoor vertraagd of kwijtraakt is hierdoor groter!

 

Garantie:

Op onze artikelen zit 2 jaar garantie. Bij professionele doeleinden/apparaten is deze garantie een half jaar. Is er iets mis? Laat het ons even schriftelijk per mail of via een berichtje op de website weten. Met `geprobeerd zelf te repareren`-artikelen doen wij niets mee, hiermee vervallen dan ook de garantievoorwaarden. Bij reparatie onder garantie zal het betreffende artikel bij ons terugbezorgd moeten worden, wij zorgen dan zelf dat het door de desbetreffende leverancier hersteld, of vervangen zal worden.

 

Privacy:                                                                                                          
Alle klantgegevens worden slechts gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen. Klantgegevens worden nooit ter beschikking aan derden gesteld. Bij het (verzend)adresformulier kunt U een telefoonnummer invullen (voor de pakket-bezorger) zelf doen wij hier niets mee, deze gegevens worden dan ook niet opgeslagen.

© MultiStrobe NL 2008 - 2018

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Ideal
  • RaboBank
  • MultiStrobe
  • Marktplaats
  • Speurders
  • LemonWeb
© 2008 - 2019 MultiStrobe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel