Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden:


Algemene gegevens:

Postadres:
MultiStrobe NL                                                                                              
Kloosterraderstraat 14                                                                                  
6461 CC Kerkrade - NL -

Email:  multistrobe@hotmail.com  

Website: www.MultiStrobe.nl

Omschrijving: Technical Boys Stuff & Lifestyle Gadgets
                                                                                    
K.v.K.: 1410 2273 
Btw.nr. NL001818915B43

IBAN: NL67 RABO 0143 5297 49 - BIC: RABONL2U      

img1261.jpg


MultiStrobe.nl is een Online winkel, ook wel webwinkel, internetShop of webshop genoemd.


Hoofdzakelijk handelen wij dan ook bestellingen via internet af (via website & mail).

Telefonische vragen, klachten of bestellingen kunnen wij niet in behandeling nemen. Het makkelijkste is gewoon met ons te mailen, of even een berichtje sturen (Sms/WhatsApp), dan nemen we contact met u op. (Multistrobe@hotmail.com)

Afhalen kan alleen op afspraak. Dit kan onder kantooruren, maar ook 's avonds en in het weekend. Eerst iets in handen hebben of gewoon even kijken? Dat kan, mail ons dan voor een afspraak en de adresgegevens! Veel artikelen hebben we gewoon zelf op voorraad! Let op: Al onze advertentie-teksten worden vanuit het Duits vertaald, het kan dus voorkomen dat er 'vertaal'-foutjes en-of verkeerde materiaalomschrijvingen tussen zitten. Controleer zelf waar mogelijk je verkregen artikel!   

Let wel: vanwege onze externe opslag van artikelen, is het niet mogelijk 'zomaar' langs te komen.

 

 

Betaalwijze:                      

IDEAL: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

U bestelt een product
Kies iDEAL als betaalmethode
Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
U ontvangt een bevestiging van uw bank
U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Overschrijving: U schrijft zelf het totale bedrag (inclusief verzendkosten) van de order over op rekeningnummer 1435.29.749 t.n.v. MultiStrobe te Kerkrade onder vermelding van uw postcode.

Zelf Afhalen: Is mogelijk na afspraak! Afhaaladres is 'thuisadres'. Al onze producten staan in een externe opslag. Artikelen die afgehaald worden kunnen a contant of na betaling met pin worden meegenomen. 

Prijzen:                                                                                                        
Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief 21% BTW. De door MultiStrobe gehanteerde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Vooraf de verzendkosten weten, stuur ons gerust een bericht. 

Levering:                                                                                                       
We streven er naar uw bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling naar u te verzenden, doch nooit langer dan 4 dagen. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail aan u meegedeeld worden. U heeft de mogelijkheid om kosteloos de order te annuleren.


Retour producten:                                                                                        
Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 30 werkdagen na de verzenddatum, retour te zenden. De terugzendtermijn gaat in op de dag van de levering. Na ontvangst van de retourzending, zal het orderbedrag (excl. Portokosten) binnen 5 werkdagen teruggestort worden op de door u opgegeven bank/giro nummer. 

Dit recht is niet van toepassing indien:
1. het artikel niet compleet of beschadigd is;
2. U getracht heeft zelf een gebrek te herstellen;
3. Vermissing van de originele verpakking (indien van toepassing) Het artikel moet ook weer als nieuw verkocht kunnen worden;
4. Motoren/aggregaten ed, die afgevuld zijn met brandstof en olie kunnen niet retour worden genomen!

5. Pompen, filters en dergelijke die gevuld zijn geweest met schoon- of vervuild water kunnen niet retour worden genomen!

U bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren. MultiStrobe gaat er vanuit dat de u de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekert verstuurt. De portokosten geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Speciaal bestelde of vervaardigde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Ook met olie- en/of brandstofgevulde artikelen kunnen we niet retour nemen.

Niet betalen:                                                                                                     
De bestelde artikelen worden 5 dagen voor u gereserveerd. Horen wij hierna niks meer wordt de bestelling automatisch geannuleerd en vervallen alle rechten. Het kan dus zijn dat een product ondertussen uitverkocht is. Of tijdelijk niet meer leverbaar.

Aansprakelijkheid:                                                                                          
MultiStrobe is niet aansprakelijk voor enige schade direct, an inbouw, gebruik of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. Controleer alvorne sgebruik of inbouw het artikel zelf op eventuele gebreken. In het bijzonder is MultiStrobe nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Ontvangt u een beschadigd pakket, of een pakket waar de inhoud van is beschadigd? Laat het ons even schriftelijk per mail of via een berichtje op de website weten. Weiger niet zomaar een pakket, we versturen niet alle pakketten zelf, maar worden ook direct van onze leveranciers verstuurd. De kans dat het hierdoor vertraagd of kwijtraakt is hierdoor groter!

 

Garantie:

Op onze artikelen zit 2 jaar garantie. Bij professionele doeleinden/apparaten is deze garantie een half jaar. Is er iets mis? Laat het ons even schriftelijk per mail of via een berichtje op de website weten. Met `geprobeerd zelf te repareren`-artikelen doen wij niets mee, hiermee vervallen dan ook de garantievoorwaarden. Bij reparatie onder garantie zal het betreffende artikel bij ons terugbezorgd moeten worden, wij zorgen dan zelf dat het door de desbetreffende leverancier hersteld, of vervangen zal worden.

 

Privacy:                                                                                                          
Alle klantgegevens worden slechts gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen. Klantgegevens worden nooit ter beschikking aan derden gesteld. Bij het (verzend)adresformulier kunt U een telefoonnummer invullen (voor de pakket-bezorger) zelf doen wij hier niets mee, deze gegevens worden dan ook niet opgeslagen.

 

© MultiStrobe NL 2008 - 2023

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Webwinkel Check Keurmerk
  • iDeal, betaal veilig met u eigen BANK
  • Webwinkel Keurmerk CHECK
© 2008 - 2024 MultiStrobe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel