-39%

Professionele ozongenerator 60W met timer, 5000mg/h, voor kamer en auto.

Artikelnummer: 61897
Artikel 89 van 105
€ 79,95 € 49,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Professionele ozongenerator 60W met timer, 5000mg/h, voor kamer en auto;
Elimineert ongewenste (rook)geuren en bacteriën in de lucht.

Art.nr. 61897

• Elimineert geuren en bacteriën in de lucht
• Genereert 5.000 mg ozon per uur
• Vermogen: 60W
• Behuizing van gepoedercoat aluminium

De ozongenerator haalt geuren en bacteriën uit de lucht. Dit gebeurt met behulp van ozon. Dit is een natuurlijk bestanddeel dat in de lucht voorkomt en de atmosfeer van geuren reinigt. Dit fenomeen wordt nagebootst met de ozongenerator. De generator produceert grotere hoeveelheden ozon en elimineert ongewenste geuren. De ozon maakt ruimtes weer geurloos. Of het nu in de auto of in de woonkamer is, de ozongenerator desinfecteert de lucht.

Deze methode wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld rokersvoertuigen op te frissen. Met behulp van de ozongenerator worden alle geuren en bacteriën geëlimineerd zodat het interieur weer als nieuw ruikt.

De ozongenerator produceert tot 5.000 mg ozon per uur en dankzij zijn kleine formaat kan de generator gemakkelijk worden vervoerd en in verschillende ruimtes worden gebruikt.

Continu bedrijf (Hold) is slechts een van de drie verschillende modi die de ozongenerator te bieden heeft. Naast deze modus is er ook de mogelijkheid om de timer in te stellen. De gewenste tijd kan worden geprogrammeerd waarin de luchtreiniging moet plaatsvinden. Met de timer kan een reinigingstijd tot 120 minuten worden ingesteld. Als de ozongenerator moet worden uitgeschakeld, wordt de uit-modus geactiveerd. In dit geval zijn alle functies buiten werking.

Met zijn 60 watt is de compacte generator energiezuinig en krachtig tegelijk. Het apparaat reinigt 50 m³ lucht in slechts 20 minuten. U mag tijdens het schoonmaakproces niet in de kamer zijn. Dit geldt ook voor huisdieren.

Let op: Voor ruimtes tot 60m³ moet de ozonafgifte 900-2000 mg/u zijn en vanaf 60m³ is een ozonafgifte van 6000 mg/u vereist. Naast de grootte van de ruimte speelt ook de intensiteit van de luchtvervuiling een rol bij het kiezen van de juiste ozonopbrengst.

 

 

Afmetingen: 155 x 150 x 205 mm
Ingangsspanning: 230V ~ 50Hz
Stroomverbruik: 60W
Materiaal: aluminium

 

Eigen gewicht: 2,5 kg.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Webwinkel Check Keurmerk
  • iDeal, betaal veilig met u eigen BANK
  • Webwinkel Keurmerk CHECK
© 2008 - 2024 MultiStrobe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel